Zonder overstappen €100,- besparen op uw zorgverzekering.

ANBO heeft voor zijn leden met 13 verzekeraars afspraken gemaakt over kortingen op de zorgpremie. Grote kans dat ook uw verzekeraar daarbij zit. Die kortingen kunnen oplopen tot 9% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekering. Dit kan een besparing opleveren van meer dan €100,- per persoon of €200,- per huishouden, zelfs zonder overstappen!

De ANBO zorgvergelijker helpt u verder!

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende dekkingen en voorwaarden. Wij helpen u graag bij de juiste keuze met een persoonlijk advies op maat. Via de ANBO Zorgvergelijker ontdekt u de zorgverzekering die het beste bij u past met de korting die u verdient. Binnen één werkdag heeft u een offerte in huis.

Ga naar de ANBO Zorgvergelijker
Persoonlijk advies? Bel nu (0182) 30 45 00
Of mail uw vraag naar vraag@zorgadvieslijn.nl

ANBO-leden aan het woord:

“Ik kwam er gewoon niet uit. Gelukkig hielp ANBO mij uit de brand.”

“Avonden heb ik zitten puzzelen, om polissen en voorwaarden te vergelijken. Maar ik kwam er gewoon niet uit! Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij nu belangrijk? En is het wel zo verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Één telefoontje naar de ANBO SUCSEZ Zorgadvieslijn bracht uitkomst. Ze namen echt de tijd om alles met me door te nemen en toen was de keuze duidelijk. Een heerlijk gevoel! En die korting is mooi meegenomen.”

Bel de ANBO SUCSEZ Zorgadvieslijn:(0182) 30 45 00

Of ga naar de ANBO Zorgvergelijker