Zonder overstappen €100,- besparen op uw zorgverzekering.

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over kortingen op de zorgpremie. Grote kans dat ook uw verzekeraar daarbij zit. De korting kan oplopen tot 9% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekering. Dit is een besparing van meer dan €100,- per persoon of €200,- per huishouden, zelfs zonder overstappen!

Deelnemen kan het hele jaar door met uw huidige verzekeraar. Als u al verzekerd bent bij één van de deelnemende zorgverzekeraars en nog geen gebruik van een andere collectieve korting maakt (enige uitzondering is Aevitae). Veranderen van zorgverzekeraar (overstappen) kan alleen vanaf half november tot 1 januari. Uw korting ontvangt u in de eerstvolgende maand na aanmelding. Voor deelname dient u lid van ANBO te zijn (€45,- per jaar). 

Feiten en cijfers ANBO Zorgcollectief 2018

De ANBO zorgvergelijker helpt u verder!

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende dekkingen en voorwaarden. Wij helpen u graag bij de juiste keuze met een persoonlijk advies op maat. Via de ANBO Zorgvergelijker ontdekt u de zorgverzekering die het beste bij u past met de korting die u verdient. Binnen één werkdag heeft u een offerte in huis.

Ga naar de ANBO Zorgvergelijker
Persoonlijk advies? Bel nu 088 121 02 02
Of mail uw vraag naar vraag@zorgadvieslijn.nl

ANBO-leden aan het woord:

“Ik kwam er gewoon niet uit. Gelukkig hielp ANBO mij uit de brand.”

“Avonden heb ik zitten puzzelen, om polissen en voorwaarden te vergelijken. Maar ik kwam er gewoon niet uit! Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij nu belangrijk? En is het wel zo verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Één telefoontje naar de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn bracht uitkomst. Ze namen echt de tijd om alles met me door te nemen en toen was de keuze duidelijk. Een heerlijk gevoel! En die korting is mooi meegenomen.”

Bel de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn: 088 121 02 02

Of ga naar de ANBO Zorgvergelijker