Zonder overstappen besparen op uw zorgverzekering

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over kortingen op de zorgpremie. Grote kans dat ook uw verzekeraar daarbij zit. De korting kan oplopen tot 5% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekering. Dit betekent dat u flink kunt besparen op uw premie, zelfs zonder over te stappen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Download hieronder dan de feiten & cijfers van 2018 of vraag hier gratis de (digitale) zorgspecial van 2019 aan. Wij houden u graag op de hoogte van Zorg, Gezondheid en alle kortingen en tarieven van de Zorgverzekeringen voor 2020.

Download feiten & cijfers 2018

   

  Zorgvergelijker

  Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende dekkingen en voorwaarden. Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende zorgverzekering, erg lastig is. Doe de Zorgvergelijker, ontdek welke verzekering bij u past én bereken direct uw voordeel!

  Bereken direct uw voordeel

   

  Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Als deelnemer van het zorgcollectief kunt u daarom terecht bij de ANBO & Heilbron Zorgadvieslijn met al uw vragen, tel. 088 - 121 02 02. Daarnaast heeft u recht op wachtlijstbemiddeling en ontvangt u een scherpe korting bij een aantal partners, zoals:

  • Hulpmiddelenwereld: 10% korting op het assortiment;
  • Select Wellness: 25% korting op een entreebewijs;
  • Oogvoororen: €100,- korting hoortoestellen + gratis batterijen;
  • BedrijfsFitnessOnline: tot 26% korting op abonnement;
  • Fitavie: 50% korting op een jaarabonnement;

   

  Word lid en stap in (of over)

  Deelnemen (instappen) kan het hele jaar door met uw huidige verzekeraar, als u al verzekerd bent bij één van de deelnemende zorgverzekeraars en nog geen gebruik van een andere collectieve korting maakt (enige uitzondering is Aevitae). Veranderen van zorgverzekeraar (overstappen) kan alleen vanaf half november tot 1 januari 2020. Uw korting ontvangt u in de eerstvolgende maand na aanmelding. Om deel te nemen aan het zorgcollectief dient u lid te zijn of worden van ANBO. De kosten voor een jaarlidmaatschap bedragen €45,-.

  Word ANBO-lid en stap in

   

  Wilt u een kennis, vriend, vriendin of familielid tippen over het ANBO Zorgcollectief? Meld hem of haar dan hier aan en u maakt samen kans op een polsbloeddrukmeter van Inventum of fietscomputer van Marwi (t.w.v. 2 x €24,99)!

  Bereken uw voordeel!

  Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is. Bereken uw voordeel met onze zorgvergelijker, ontdek welke verzekering bij u past en stap in (of over). Om deel te nemen aan het zorgcollectief dient u lid te zijn van ANBO. Bent u nog geen lid?

  Word hier lid
  Persoonlijk advies? Bel nu 088 121 02 02
  Of mail uw vraag naar vraag@zorgadvieslijn.nl

  ANBO-leden aan het woord:

  “Ik kwam er gewoon niet uit. Gelukkig hielp ANBO mij uit de brand.”

  “Avonden heb ik zitten puzzelen, om polissen en voorwaarden te vergelijken. Maar ik kwam er gewoon niet uit! Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij nu belangrijk? En is het wel zo verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Één telefoontje naar de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn bracht uitkomst. Ze namen echt de tijd om alles met me door te nemen en toen was de keuze duidelijk. Een heerlijk gevoel! En die korting is mooi meegenomen.”

  Bel de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn: 088 121 02 02

  Of ga naar de ANBO Zorgvergelijker