Zonder overstappen €100,- besparen op uw zorgverzekering.

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over kortingen op de zorgpremie. Grote kans dat ook uw verzekeraar daarbij zit. De korting kan oplopen tot 9% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekering. Dit is een besparing van meer dan €100,- per persoon of €200,- per huishouden, zelfs zonder overstappen!

Extra voordeel

Welke voordelen het ANBO Zorgcollectief nog meer biedt? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn met al uw vragen, u heeft recht op wachtlijstbemiddeling en u ontvangt een scherpe korting bij een aantal partners van ANBO. Veel van deze kortingen zijn exclusief voor u als deelnemer aan het Zorgcollectief:

  • Hulpmiddelenwereld: 10% korting op het volledige assortiment;
  • Select Wellness: 25% korting op een entreebewijs;
  • Oogvoororen: €100 euro korting op een set hoortoestellen + een jaar lang gratis batterijen;
  • BedrijfsFitnessOnline: tot 26% korting op een sportschoolabonnement;
  • Fitavie: 50% korting op een jaarabonnement.

Deelname

Deelnemen kan het hele jaar door met uw huidige verzekeraar. Als u al verzekerd bent bij één van de deelnemende zorgverzekeraars en nog geen gebruik van een andere collectieve korting maakt (enige uitzondering is Aevitae). Veranderen van zorgverzekeraar (overstappen) kan alleen vanaf half november tot 1 januari. Uw korting ontvangt u in de eerstvolgende maand na aanmelding. Voor deelname dient u lid van ANBO te zijn (€45,- per jaar). 

Tell a friend over het zorgcollectief

Feiten en cijfers ANBO Zorgcollectief 2018

Doe de zorgvergelijker en bereken direct uw voordeel!

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende dekkingen en voorwaarden. Doe de ANBO zorgvergelijker en ontdek welke zorgverzekering het beste bij u past. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Bereken hier uw voordeel
Persoonlijk advies? Bel nu 088 121 02 02
Of mail uw vraag naar vraag@zorgadvieslijn.nl

ANBO-leden aan het woord:

“Ik kwam er gewoon niet uit. Gelukkig hielp ANBO mij uit de brand.”

“Avonden heb ik zitten puzzelen, om polissen en voorwaarden te vergelijken. Maar ik kwam er gewoon niet uit! Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij nu belangrijk? En is het wel zo verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Één telefoontje naar de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn bracht uitkomst. Ze namen echt de tijd om alles met me door te nemen en toen was de keuze duidelijk. Een heerlijk gevoel! En die korting is mooi meegenomen.”

Bel de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn: 088 121 02 02

Of ga naar de ANBO Zorgvergelijker