Gratis 'startend ontzorgd abonnement' van De Woningwachter

Al onze leden krijgen een gratis 'startend ontzorgd’ abonnement van onze partner De Woningwachter. De Woningwachter biedt een 'ontzorgdienst' voor alle klussen in en rondom uw woning. 

De Woningwachter is een full service- en onderhoudsbedrijf. Zij nemen de zorgen van hun leden uit handen voor alle voorkomende onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in en om uw woning. Maar ook voor calamiteiten zijn zij 24/7 bereikbaar.

Klik hier om u gratis aan te melden

U kunt ook telefonisch contact opnemen met De Woningwachter via 0800-1025 (gratis). 

Makkelijk en betrouwbaar

Bespaar tijd, moeite en energie met het zoeken naar een geschikte en betrouwbare vakman en krijg ook nog eens leuke voordelen en kortingen. Heeft u een loodgieter, tuinman, behanger of een andere vakman nodig? Met een landelijk netwerk van meer dan 250 geselecteerde vakmensen, die allemaal onder de Senior-OK-gedragscode van ‘De Woningwachter’ werken, zit er altijd een in uw regio. U belt met De Woningwachter en zij verzorgen voor u de juiste dienst.

Met het ‘Startend Ontzorgd’ jaarabonnement heeft u met één aanspreekpunt 24/7 toegang tot alle klusdiensten voor uw woning of tuin, makkelijk en betrouwbaar!

 • Eén aanspreekpunt voor al uw klus- en onderhoudsvragen of opdrachten
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.
 • Gratis “Startend Ontzorgd” abonnement.
 • Gratis spaarpunten, 250 stuks ter waarde van €6,25
 • Gratis waardecheque ter waarde van €25,-
 • Gratis leden Voordeelpas*
 • Gratis werkopname
 • Geen voorrijkosten

*Te gebruiken voor collectieven en het loyaliteitsprogramma van De Woningwachter voor mooie kortingen.

U vraagt zich af hoe u zo snel mogelijk ontzorgd kan worden na uw aanmelding? Daarvoor heeft De Woningwachter een stappenplan ontwikkeld. Dat bestaat uit vier eenvoudige stappen waarvan u er zelf maar één hoeft uit te voeren:

 1. U geeft uw aanvraag door via het gratis telefoonnummer 0800-1025, per e-mail via info@dewoningwachter.nl of via de website www.dewoningwachter.nl.
 2. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een prijsindicatie. Eventueel komt één van de vakmensen van De Woningwachter bij u thuis om het werk op te nemen, voor een passende prijsindicatie.
 3. Na akkoord komt de vakman van De Woningwachter u ontzorgen van uw werkzaamheden.
 4. Afhankelijk van de duur van en het soort werkzaamheden kan er een voorschotbedrag worden gevraagd.

In het kort

 • Gratis jaarabonnement
 • Geen voorrijkosten
 • Gratis werkopname

Vragen?

Tijdens kantooruren kunt u al uw vragen stellen. Bij calamiteiten kunt u de Woningwachter 24/7  bereiken via telefoonnummer 0800-1025. Mailen kan uiteraard ook:  info@dewoningwachter.nl                                     

Word nu lid