Deze aanbieding is geldig tot en met 14 juni

Stichting Tailored-by wil een bewuste en transparante kledingindustrie creëren, door bij bestaande kledingmerken de mensen in de fabriek een gezicht te geven. Ook maken ze het voor consumenten mogelijk om 1 euro extra te geven als blijk van waardering. Dit kan vergeleken worden met een fooi in een restaurant, maar dan voor uw kleding.

Om dit te realiseren is Tailored-by crowdfundingcampagne gestart. De stichting wil zoveel mogelijk geld ophalen om te zorgen dat 'ook kleinere kledingmerken de kans krijgen mensen in de fabriek de waardering te geven die ze verdienen'. Voor ANBO heeft Tailored-by een speciaal ledenvoordeel: een wit T-shirt met QR-code op de borst voor 25 in plaats van 45 euro. De QR-code kunt u scannen met uw smartphone waarna een filmpje gaat afspelen waarin u de maker van het shirt kunt zien.

Bewustwording

Om gebruik te maken van de het ledenvoordeel, gaat u naar www.crowdaboutnow.nl/tailored-by. Druk op de knop, koop (rechtsboven) en vul bij “ik doneer” het bedrag van 25 euro in. Kies vervolgens het T-shirt met waardering van 25 euro. Zet achter uw naam het woord “ANBO”. Dan zorgt Tailored-by dat u het pakket van 45 euro krijgt, maar dan voor 25 euro! Als het doelbedrag niet wordt gehaald, krijgt u het geld volledig teruggestort.

Voor verdere vragen: mail naar info@tailored-by.com of bel naar 06 48 01 08 82.

 

  • 45% korting op dit pakket
  • T-shirt van gerecycled materiaal met QR-code op de borst om de maker te ontmoeten
  • Video uit de fabriek waar het T-shirt is gemaakt
Word nu lid