Met ANBO en Powerpeers

We zijn op zoek gegaan naar een goede, goedkope en groene energiepartner met een mooi aanbod voor ANBO-leden. Maak nu kennis met Powerpeers.

Tot voor kort was de enige oplossing voor goedkopere energie jaarlijks overstappen naar een an­dere leverancier. De ervaring leert dat maar weinig mensen dit doen. En als je dat wél doet, is het ieder jaar weer een vervelende klus. Daarom wilden we een blijvend voordelige oplossing voor onze le­den.

Wat is Powerpeers?

Powerpeers is een nieuw energiebedrijf dat helemaal past in de huidige tijd. U kunt via Powerpeers zelf bepalen van wie u energie wilt ontvangen. Bijvoorbeeld van uw familie, vrienden of buren met zonnepanelen. Heeft u zelf zonnepanelen? Dan kunnen andere klanten van Powerpeers kiezen om stroom van u af te nemen.

Schijnt de zon niet en/of is het windstil? Geen probleem! Powerpeers garandeert dat uw koelkast, wasmachine en verwarming het altijd blijven doen. Onder meer door middel van windmolenparken op zee.

Toekomstige generaties

Een ander belangrijk punt is duurzaamheid. Powerpeers en ANBO vinden het belangrijk om bij te dragen aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Powerpeers doet dat door ervoor te zorgen dat klanten met zonnepanelen de zelf opgewekte zonne-energie delen met andere klanten van Powerpeers. Samen creëren we een omgeving waar ook onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen iets aan hebben. Energie voor elkaar!

Aanbod is exclusief voor ANBO-leden!

Uw voordelen:

 • Bespaar tot wel €440,-*
 • 50% korting op de vaste leveringskosten
 • Dagelijks opzegbaar zonder boete
 • Korting blijft ieder jaar geldig, er is dus geen reden meer om ieder jaar over te stappen
 • Persoonlijke hulp bij overstappen naar Powerpeers
 • Draag bij aan een schonere wereld, samen met familie, vrienden en kennissen
 • Toegang tot een persoonlijk energiedashboard

*Voorbeeldberekening voor een periode van vijf jaar op basis van een tweepersoonshuishouden. Afgezet tegen de gemiddelde jaarkosten van de drie grootste leveranciers, gebaseerd op contracten voor onbepaalde tijd met variabele tarieven.

**De energierekening gaat in 2019 fors stijgen. Dat was eind vorig jaar al bekend. Inmiddels weten we dat de stijging ongeveer 250 tot 300 euro gaat zijn voor een tweepersoons huishouden. Door de stijgende kosten van energie in Nederland, veranderen ook de leveringstarieven bij Powerpeers. Deze tarieven wijzigen per 1 januari 2019. Berekent u uw aanbod voor 1 januari? Houd er dan rekening mee dat deze stijging nog niet is meegenomen. Wij raden u aan het aanbod aan te vragen na 1 januari.

Bekijk meer informatie

In het kort:

 • Korting: bespaar tot wel €440,-*
 • Blijvend voordeel: jaarlijks 50% korting op vaste leveringskosten
 • Flexibel: U kunt dagelijks opzeggen, zonder boete
 • Duurzaam: 100% Nederlandse groene stroom van zelfgekozen energiebronnen
Bereken uw aanbod