Energieservice

ANBO en easyEnergy gaan samen de energielasten van ANBO-leden verder verlagen. Dat hebben beide organisaties met elkaar afgesproken.

"De energierekening wordt steeds maar hoger en de meeste mensen hebben niet de extra middelen om te investeren in energiebesparende maatregelen. Daarom is het verlagen van de energierekening de eerste stap. Ik vertrouw erop dat we onze leden een prachtig aanbod kunnen doen, dat hun bestedingsruimte ook écht vergroot", zegt ANBO-bestuurder Liane den Haan.

Dezelfde ambitie

"Wij zijn heel blij dat we in ANBO een partner hebben gevonden met dezelfde intrinsieke ambitie; de energiemarkt simpeler en transparanter maken", zegt ceo en co-initiatiefnemer Maarten Roelfs. "Wij denken dat je juist op die manier de belangen van je achterban het beste kunt behartigen."

Over easyEnergy

easyEnergy is een energieleverancier met een vergunning van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Een Nederlands initiatief, opgericht door Maarten Roelfs en Raymond van Eck, dat onderdeel is van de easy@ family of brands, onder andere bekend van easyJet. easyEnergy kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid, maar wil daarnaast de energiemarkt uitdagen om consumenten serieuzer te nemen door begrijpelijker, eerlijker en inzichtelijker te opereren.

Kijk voor meer informatie op https://www.easyenergy.com

Meer informatie over de samenwerking volgt snel, onder andere op deze pagina.

 

Samenwerking easyEnergy & ANBO
  • ANBO en easyEnergy werken samen voor lagere energiekosten
  • Binnenkort meer informatie
Word nu lid