Laat geen geld liggen. Krijg waar u recht op heeft

Dat kan. Met de ANBO Belastingservice
 

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte? Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt? Maak dan gebruik van onze Belastingservice. Onze vrijwilligers komen bij u thuis. Ze helpen u graag bij het invullen van uw aangifte zodat u geen geld laat liggen en u krijgt waar u recht op heeft. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag als u daar recht op heeft.

Onkostenvergoeding

Belastinginvullers maken onkosten om u te helpen. Daarom mogen zij een kleine onkostenvergoeding voor reis-, kopieer- en printkosten aan u vragen. Die bedraagt nooit meer dan €12,- per huishouden. De vergoeding betaalt u aan de belastinginvuller zelf.

Een afspraak is zo gemaakt

Om een afspraak te maken met een belastinginvuller bij u in de buurt kunt u bellen met onze ANBO Ledenservice : 0348 – 46 66 90. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Nog geen lid? Word lid!

Bent u nog geen lid van ANBO en wilt u graag gebruikmaken van de belastingservice? Meld u hier aan als nieuw lid. Dat kan nu al voor maar 32,50 euro! En lid zijn loont. ANBO heeft voor haar leden nog veel meer voordeel en korting geregeld:

Op Raad & Daad vindt u nog veel meer, waaronder:

U kunt hieronder ook onze Belastingservicefolder bekijken:

 

In het kort:

  • Krijg hulp bij uw belastingaangifte
  • Een afspraak is zo gemaakt!

Vragen?

Neem dan contact op met onze Ledenservice via telefoonnummer 0348  46 66 90. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Word nu lid