Laat geen geld liggen. Krijg waar u recht op heeft

Dat kan. Met de ANBO Belastingservice
 

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte? Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt? Maak dan gebruik van onze Belastingservice. Onze vrijwilligers komen bij u thuis. Ze helpen u graag bij het invullen van uw aangifte zodat u geen geld laat liggen en u krijgt waar u recht op heeft. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag als u daar recht op heeft.

Wat zijn de voorwaarden?

U kunt gebruikmaken van onze Belastingservice als u lid bent van ANBO en een verzamelinkomen heeft niet hoger dan €35.000,- voor alleenstaanden of €50.000,- voor gehuwden of samenwonenden. Ook moet u gepensioneerd zijn.

Onkostenvergoeding

Belastinginvullers maken onkosten om u te helpen. Daarom mogen zij een kleine onkostenvergoeding voor reis-, kopieer- en printkosten aan u vragen. Die bedraagt nooit meer dan €12,- per huishouden. De vergoeding betaalt u aan de belastinginvuller zelf.

De Belastingdienst subsidieert onze Belastingservice niet meer. Daarom vraagt de belastinginvuller u tevens een machtiging af te geven om eenmalig €5,50 te incasseren, bedoeld voor de organisatiekosten. Deze €5,50 krijgt u als ANBO-lid terug. Dat gebeurt in de laatste week van mei. Ook als u als ANBO-lid gebruikgemaakt heeft van een belastinginvuller van een van de andere aangesloten organisaties. De €5,50 van de fiscaal partner die géén lid is, vergoeden wij niet.

Een afspraak is zo gemaakt

Om een afspraak te maken met een belastinginvuller bij u in de buurt kunt u bellen met onze ANBO Ledenservice : 03 48 – 46 66 90. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Nog geen lid? Word lid!

Bent u nog geen lid van ANBO en wilt u graag gebruikmaken van de belastingservice? Meld u hier aan als nieuw lid. Dat kan nu al voor maar 29,95 euro! En lid zijn loont. ANBO heeft voor haar leden nog veel meer voordeel en korting geregeld:

Op Raad & Daad vindt u nog veel meer, waaronder:

Mocht u nog vragen hebben, kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen.

U kunt hieronder ook onze Belastingservicefolder bekijken:

 
  • Krijg hulp bij uw belastingaangifte
  • De €5,50 organisatiekosten krijgt u van ons terug
  • Een afspraak is zo gemaakt!

Vragen?

We hebben een lijst met veel gestelde vragen opgesteld. Die vindt u hier. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze Ledenservice via telefoonnummer 0348  46 66 90. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Word nu lid