Betrouwbaar en voordelig uw belastingaangifte gedaan?

Dat kan. Met de ANBO Belastingservice
 

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte? Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt? Maak dan gebruik van onze Belastingservice. Onze vrijwilligers komen bij u thuis. Ze helpen u graag bij het invullen van uw aangifte zodat u hier geen zorgen over heeft en u krijgt waar u recht op heeft. U kunt ook ondersteuning krijgen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag als u daarvoor in aanmerking komt.

Wie kan gebruikmaken van de Belastingservice?

Alle ANBO-leden kunnen gebruikmaken van de ANBO Belastingservice. Wel geldt hierbij de randvoorwaarde dat het gaat om een eenvoudige aangifte. Bent u ondernemer, zzp-er, heeft u buitenlandse bezittingen (aandelen, pensioenen of huizen), dan kunnen wij u helaas niet ondersteunen. In alle andere situaties komt u wel in aanmerking voor de service.

Onkostenvergoeding

Belastinginvullers maken onkosten om u te helpen. Daarom mogen zij een kleine onkostenvergoeding voor reis-, kopieer- en printkosten aan u vragen. Die bedraagt nooit meer dan €12,- per huishouden. De vergoeding betaalt u aan de belastinginvuller zelf.

Fiscaal partner

Een fiscaal partner van een ANBO-lid (echtgenoot/echtgenote of levenspartner) die zelf geen lid is, kan voor een symbolisch bedrag van €5,- fiscaal partnerlid worden. ANBO int die €5,- niet, de belastinginvuller mag dat bedrag (naast de onkostenvergoeding) als vrijwilliger in ontvangst nemen en behouden. Het fiscaal partnerlid wordt hiermee dus geen regulier lid van ANBO, hij of zij kan alleen gebruikmaken van de Belastingservice en niet van andere diensten.

Leden die al partnerlid zijn, kunnen van ons volledige dienstenpakket gebruikmaken. Er zijn voor hen dan ook geen extra kosten voor de belastingservice.

ANBO Belastingservice aanvragen

U kunt bellen met de ANBO Belastingservice via het telefoonnummer 0348 46 66 91. Bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt ook mailen naar ledenservice@anbo.nl. U ontvangt van onze medewerker het telefoonnummer van een belastinginvulhulp bij u in de buurt. Vervolgens neemt u zelf contact met deze belastinginvulhulp voor het inplannen van de afspraak voor het thuisbezoek. Deze service is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid? Dan regelt ANBO dat ook direct voor u als u contact opneemt.


Direct aanmelden?

De ANBO Belastingservice is via het telefoonnummer 0348 46 66 91 bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt ook altijd mailen naar ledenservice@anbo.nl.

Bel 0348 46 66 91 Mail ledenservice@anbo.nl


ANBO belastingservice

Aanmelden?

Bel met de ANBO Belastingservice via telefoonnummer 0348 46 66 91 of mail naar ledenservice@anbo.nl. Bent u nog geen lid? Dan regelen we dat ook direct voor u.

Aanmelden