Laat geen geld liggen. Krijg waar u recht op heeft

Dat kan. Met de ANBO Belastingservice
 

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte? Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt? Maak dan gebruik van onze Belastingservice. Onze vrijwilligers komen bij u thuis. Ze helpen u graag bij het invullen van uw aangifte zodat u geen geld laat liggen en u krijgt waar u recht op heeft. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag als u daar recht op heeft.

Onkostenvergoeding

Belastinginvullers maken onkosten om u te helpen. Daarom mogen zij een kleine onkostenvergoeding voor reis-, kopieer- en printkosten aan u vragen. Die bedraagt nooit meer dan €12,- per huishouden. De vergoeding betaalt u aan de belastinginvuller zelf.

ANBO Belastingvrijwilligers

Heeft u al eerder een aanvraag bij ons ingediend maar heeft u nog geen contact gehad met een belastinginvuller? Onze belastinginvullers zijn nog steeds bezig met het inplannen van een aantal afspraken en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fiscaal partner

Een fiscaal partner van een ANBO-lid (echtgenoot/echtgenote of levenspartner) die zelf geen lid is, kan voor een symbolisch bedrag van €5,- fiscaal partnerlid worden. ANBO int die €5,- niet, de belastinginvuller mag dat bedrag (naast de onkostenvergoeding) als vrijwilliger in ontvangst nemen en behouden. Het fiscaal partnerlid wordt hiermee dus geen regulier lid van ANBO, hij of zij kan alleen gebruikmaken van de Belastingservice en niet van andere diensten.

Leden die al partnerlid zijn, kunnen van ons volledige dienstenpakket gebruikmaken. Er zijn voor hen dan ook geen extra kosten voor de belastingservice.

Vragen?

Neem dan contact op met onze Ledenservice via telefoonnummer 0348 46 66 90. Bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Word nu lid