Actief blijven genieten van uw activiteiten

Blijf actief en blijf genieten van uw favoriete activiteiten. Wilt u fit en vitaal worden voor minder dan €10,- per maand? Als ANBO-lid kan dat!

Via onze partner BedrijfsFitnessOnline is er altijd korting en zijn er mogelijkheden bij ruim 1000 sportlocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een mogelijkheid bij u in de buurt.

U kunt ervoor kiezen om te gaan fitnessen, zwemmen, hardlopen of bootcampen. Voor ieder wat wils dus! En ook uw familie, vrienden en kennissen mogen gebruik van maken van dit aanbod.

U kunt op de website van BedrijfsFitnessOnline kijken wat er allemaal bij u in de buurt zit. Het aantal sportlocaties blijft groeien, de kans is dus heel groot dat er een sportlocatie bij u in de buurt zit of in de toekomst gaat komen!

Bent u al lid bij een van de sportlocaties?

Dan kunt u zich ook gewoon aanmelden als bestaand lid. Uw abonnement wordt dan overgezet op het gunstige bedrijfsfitnesstarief. Nadat u uzelf heeft aangemeld, kunt u al na twee werkdagen beginnen met sporten. Neem de eerste keer wel even een geldig legitimatiebewijs mee.

Voordeel

ANBO-leden krijgen korting op een sportabonnement die kan oplopen tot 28%. Sporten is al mogelijk vanaf €7,95 per maand! U kunt doorlopend gebruikmaken van deze aanbieding.

Voor alle voorwaarden, tarieven en om lid te worden kunt u terecht op www.bedrijfsfitnessonline.nl/anbo of bel 070 30 14 034 (lokaal tarief) voor meer informatie.
Vanaf 1 maart 2017 géén inschrijfgeld meer voor nieuwe deelnemers. Daarvoor in de plaats komen eenmalige administratiekosten van €7,95. 

LET OP: u heeft bij uw aanmelding altijd uw ANBO-lidnummer nodig. Deze dient u in te vullen op het aanmeldformulier in het veld 'referentienummer'. Lid worden kan alleen online en per telefoon. Het is helaas niet mogelijk om lid te worden aan de balie van de sportlocaties.

In het kort

  • Fit en vitaal voor nog geen €10,- per maand
  • 1.000 sportlocaties door heel Nederland
  • Altijd een mogelijkheid in de buurt

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze partner BedrijfsFitnessOnline via telefoonnummer 070 30 14 034. Meer informatie via vindt u op de website van BedrijfsFitnessOnline.

Word nu lid