Ontdek WILDLANDS

Kom deze zomer naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Voor ANBO-leden kost een entreeticket slechts € 19,75 per persoon inclusief een ambachtelijk schepijsje. Ga naar www.wildlands.nl/anbo, voer de code ANBOWL19 in en koop uw extra voordelige entreetickets.

Ontmoet wilde dieren van dichtbij
Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie. Ontmoet de nieuwsgierige leeuwenwelpen en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het Zeehondenwad en maak een duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs.

Nieuw in WILDLANDS
Deze zomer is een nieuw verblijf voor de Humboldt-pinguïns geopend. Direct naast de IJsberenbaai ligt het nieuwe Pinguïnstrand. In het Poolstation kunt u onder water niet alleen zien hoe imposant de ijsberen zijn. Je staat hier onder water nu ook oog in oog met pinguïns zodat u goed kunt zien hoe snel deze dieren door het water ‘vliegen’.

SummerNights
Van 13 juli tot en met 25 augustus kunt u ook in de avond op avontuur tijdens SummerNights (van 16:00 tot 20:00 uur). Kijk hoe de dieren zich voorbereiden op de nacht, geniet van een prachtig ondergaande zon en beleef een avond vol onverwachte ontmoetingen met zomerse gerechten en tropische cocktails.

Actievoorwaarden
Maximaal vijf entreetickets inclusief ambachtelijk schepijsje per bestelling. De entreetickets zijn te bestellen en geldig tot en met 31 augustus 2019. Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

 

 

In het kort:

  • Korting op entree WILDLANDS inclusief ambachtelijk schepijsje
  • Maak een wereldreis in één dag
Word nu lid