Bezoek de Brabant Art Fair

De Brabant Art Fair is op zaterdag 16 en op zondag 17 maart 2019. De beurs is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30 uur. De prachtige Grote Kerk in hartje Breda biedt de Brabant Art Fair een sfeervolle entourage en staat vol met kunst van getalenteerde kunstenaars.
 

Ontmoet de kunstenaars

De Brabant Art Fair is voor u een uitgelezen kans om kennis te maken met de fraaie werken van de kunstenaars die zelf aanwezig zijn en om een aantal uren te dwalen tussen alle kunst in het mooie interieur van de Grote Kerk. En misschien bemachtigt u er wel het kunstwerk van uw dromen. Geniet ook als u wilt van een heerlijk glaasje wijn, een kopje koffie of thee en wat lekkers. Een torenbeklimming onder leiding van een gids behoort ook tot de mogelijkheden.
 

75% korting op toegangskaartje

Een toegangskaart kost aan de deur € 9,-. U krijgt als lid van ANBO een toegangskaart met maar liefst 75% korting en betaalt dus nog slechts € 2,25. Daarbij krijgt u ook een beurscatalogus. U bestelt uw toegangskaart(en) heel gemakkelijk via www.brabantartfair.nl/anbo. Na het invullen van uw gegevens, krijgt u uw toegangskaart per e-mail toegestuurd.

In het kort:

  • 75% korting per toegangskaart
  • inclusief beurscatalogus
  • geniet van prachtige kunst én het interieur van de Grote Kerk tegelijk
Word nu lid