ANBO bucketlist

Binnenkort start ANBO weer met de “Bucket List”, een rubriek waarin ANBO samen met de Vriendenloterij wensen in vervulling mag brengen van een aantal ANBO-leden. Hiervoor zijn wij op zoek naar wensen van mensen die een verrassing meer dan verdienen. U kunt uzelf of iemand anders opgeven.

Wilde u bijvoorbeeld altijd al graag een keer skydiven, raften, bergbeklimmen of racen op een circuit? Of droomt u al tijden over een bezoekje aan 'dat ene mooie strand'?
Wil uw vriend of kennis nog graag een keer heerlijk uitgebreid dineren of heeft uw buurvrouw een lievelingssport of hobby die zij wil beoefenen?
Het kan zijn dat de persoon in kwestie tegen een probleem aan loopt waardoor de wens nog niet vervuld is zoals hulpbehoevendheid, onvoldoende financiële middelen of het lastig vinden om het zelf te organiseren. Laat het ons weten en laat uw of andermans wens -klein of groot- uitkomen!

Stuur voor 1 juni 2019 een mail naar wens@anbo.nl, laat ons weten om wie (uzelf, vriend, vriendin, kennis of familielid) het gaat en wat de wens is. Wellicht laat het VriendenFonds van de VriendenLoterij de hartenwens in vervulling gaan.

Voorwaarde: het VriendenFonds honoreert geen aanvragen die betrekking hebben op de verbetering van de faciliteiten of materialen van een club, vereniging of stichting. Het gaat om persoonlijke wensen.

  • ANBO & Vriendenloterij laten uw wens in vervulling gaan
  • Stuur uw wens in voor 1 juni 2019
     
Word nu lid