Ontdek de Franse Opaalkust

Boulogne-sur-Mer is zonder twijfel één van de parels van de Franse Opaalkust. Met z’n rijke geschiedenis, pittoreske straatjes en prachtige historische gebouwen, is deze havenstad een absolute must om te bezoeken!

Boulogne-sur-Mer ligt slechts op een uurtje rijden van De Panne, de laatste Belgische kuststad vlak voor de Franse grens. Bij het binnenrijden van Boulogne-sur-Mer krijgt u een instant vakantiegevoel, dankzij het prachtige uitzicht over het strand en de haven. Deze diverse stad heeft voor elk wat wils: natuur, cultuur en sport… Het is onmogelijk om je hier te vervelen!

Haaien

La pièce de résistance van Boulogne-sur-Mer is zonder twijfel Nausicaá, het grootste aquarium van Europa. Haaien, reuzenmanta’s, zeeleeuwen… Bij Nausicaá vindt u ze allemaal! U kunt hier gemakkelijk een dag rondlopen en u vergapen aan de mooie vissen in de spectaculaire aquaria, bijleren over de wonderlijke onderwaterwereld en zelfs helpen met het voederen van de vissen in de lagune! Kortom, Nausicaá is de ideale indoor activiteit voor jong en oud.

Voor leden van ANBO is een unieke actie opgezet: u geniet van 15% extra korting met volgende kortingscode: HS15ANBOBSM. De korting is het hele jaar geldig voor onze vakantiebestemming in Boulogne-sur-mer en is ook te gebruiken in combinatie met andere kortingen zoals last minute- en langeverblijfskorting tot 30%.

Hoe werkt het?

Zoek via de site van Holiday Suites de bestemming Boulogne-sur-mer en ga de beschikbaarheid van uw data na. Gevonden? Klik op ‘Zoek nu’; Vul bij het boeken in het veld ‘couponcode’ de code HS15ANBOBSM in. Uw korting van 15% wordt onmiddellijk toegepast.

Spreekt u liever met een medewerker? De klantenservice van Holiday Suites is bereikbaar op het telefoonnummer: 0032 (0)2 588 03 03, en dit elke dag van 8.00 tot 22.00 uur. Vermeld hierbij uw code HS15ANBOBSM.

In het kort:

  • 15% korting per boeking
  • Geldig op onze vakantiebestemming Boulogne-sur-mer
  • Geldig met andere acties
Word nu lid