Fitavie: bloeien door bewegen!

Hét innovatieve beweegprogramma, gericht op versterken van uw zelfredzaamheid, waarbij bewegen, algemeen dagelijkse handelingen en slimme technologie het uitgangspunt vormen.

Fitavie is door middel van een applicatie op uw tablet of telefoon uw coach die u en uw naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier. U geeft (samen) aan welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. U geeft aan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn en Fitavie maakt automatisch een op maat leuk week- of maandprogramma. Door reactie te geven op de oefeningen leert het programma u steeds beter kennen en zal Fitavie de u steeds beter bedienen en adviseren.

Ook voor zorgverleners, mensen met dementie en voor groepen

Fitavie is er ook voor mantelzorgers, voor ouderen met dementie en is in te zetten voor groepen (bijvoorbeeld dagbesteding). Via een functie Voortgang kunt u als mantelzorger of zorgverlener de vorderingen monitoren, kunt u hem of haar berichten sturen en kunt u op afstand het programma zelfs (opnieuw) instellen. Zo blijft u altijd betrokken!

Wat Fitavie zo uniek maakt is de aparte beweegmodule in Fitavie voor mensen met een vorm van dementie. U of uw zorgverlener kan dit instellen. Fitavie is verder handig, logisch en slim! Dit alles vormgegeven in een eenvoudig en leesbaar scherm. Zo kan iedereen makkelijk aan de slag, zonder eerst uitgebreid te moeten bestuderen hoe alles werkt.

Fitavie is een van de winnaars van de landelijke SBIR innovatie competitie ‘kwetsbare doelgroepen’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Economische zaken in 2018

Ledenvoordeel

Als lid van ANBO krijgt u 50% op het jaarabonnement van Fitavie. Via onderstaande button kunt u het abonnement direct afsluiten en vervolgens de applicatie downloaden op uw telefoon of tablet.

Abonnement afsluiten

Wilt u graag meer weten over Fitavie? Bekijk dan de website www.fitavie.nl

In het kort:

  • 50% korting op een jaarabonnement (slechts 1,99 p/mnd)
  • Leuk en gericht thuis bewegen
  • Stimuleren van uw eigen regie
Word nu lid