Exclusieve ANBO Wandeldag

Wat is er nu heerlijker dan buiten genieten van de natuur? Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en ANBO nodigen u van harte uit voor de ANBO Wandeldag op vrijdag 31 mei.

Onder begeleiding van een wandeltrainer loopt u door de schitterende Bokkeduinen in Amersfoort.

Kies uw eigen wandelafstand

We starten de dag met een kopje koffie/thee met gebak en trekken daarna de wandelschoenen aan. U kunt zelf kiezen of u 5, 10 of 15 km wilt wandelen.

Gratis: KWBN alles in 1 pakket

Als extraatje krijgt u bij deelname aan de ANBO Wandeldag een gratis alles in 1 pakket van KWBN (ter waarde van €28,50). Dat bestaat uit een lidmaatschap van de KWBN (eindigt automatisch op 31 december 2019) waarbij u onder meer vijf keer het magazine Wandel krijgt. Klik hier voor meer informatie.

Programma

  • 12.45 uur: Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 13.00 uur: Start wandeling 15 km
  • 13.30 uur: Start wandeling 10 km
  • 14.00 uur: Start wandeling 5 km

Kosten

De kosten voor ANBO-leden bedragen: €24,50. Hierbij is inbegrepen: koffie/thee en gebak, wandeling onder begeleiding van professionele wandeltrainer en het alles in 1 pakket van de KWBN (ter waarde van €28,50, eindigt automatisch op 31 december 2019).

Meld u nú aan

Wilt u zeker zijn van deelname? Meld u dan nú aan via www.wandel.nl/anbo.

Voor de ANBO Wandeldag geldt een minimum en maximum aantal deelnemers. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn voor de afstand van uw keuze, dan behouden we ons het recht voor uiterlijk twee weken vóór de ANBO Wandeldag deze te annuleren. U wordt hier dan per e-mail van op de hoogte gesteld.

In het kort:

  • Gezellige dag buiten in de natuur
  • Wandel met een professionele trainer
  • Met gratis KWBN Alles-in-1 pakket
Word nu lid